Innovations- og
moderniseringsløsninger,
forud for deres tid.

Applikationsinnovation
Applikationsinnovation

Forbliv konkurrencedygtig i et marked med stigende kundeforventninger ved at modernisere applikationer og bygge cloud-native apps.

Fremtidssikre applikationer
I et marked med stigende kundeforventninger kan du sikre din fortsatte relevans ved at modernisere dine applikationer og erhverve cloud-native apps. Vores team af cloud-eksperter og udviklere forsikrer dine applikationer, understøtter din forretningsstrategi og driver fremtidig vækst.

Moderniser traditionel software

Opgradér dine applikationer for at sikre din fortsatte relevans i markedet, i dag og i fremtiden.

Omkostningseffektiv drift

Arbejd på en mere omkostningseffektiv måde takket være fleksibiliteten i cloud – betal kun for dit forbrug.

Forbedret performance

Udnyt potentialet i cloud og oplev et mærkbart performance boost for dine applikationer til bedre betjening af dine kunder.

Byg cloud-native applikationer

Lad os udvikle cloud-native applikationer tilpasset din forretning og få dem i markedet hurtigt.

Modernisering af applikationer

Forstærk performance for dine traditionelle applikationer ved at migrere til cloud. Agiliteten og skalérbarheden i cloud vil forbedre dine forretningskritiske applikationer samt data warehouses og gøre din organisation klar til fremtiden.

Fremdriv innovation

Udnyt fordelene ved at implementere cloud-native applikationer, der er innovative og compliant, bygget af Sentias cloud-eksperter. Vores løsninger matcher dine nuværende og fremtidige organisationsbehov og placerer dig i føresædet.

Applikationshåndtering

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at kunne stole på sine applikationer. Lad vores team af eksperter håndtere dine applikationer og sikre kontinuerlig performance, overholdelse af nyeste lovgivning samt 24/7 support, der sikrer din forretning altid er på.

Teknologi i denne løsning

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt