Complianceløsningen,
der lader dig arbejde på
den rigtige måde.

Compliance
Compliance

Sørg for din IT altid overholder relevante lovgivningsrammer.

Kontinuerlig compliance
Imødekom strenge krav til data governance, mens du lagrer din data i public, private eller Sentia Cloud. Vi holder dine data opdaterede med de seneste lovkrav og sikrer din forretning til alle tider overholder lovgivningen.

Datasikkerhed

Uanset hvilken cloud-løsning din forretning er bygget på, sørger vi for at din datalagring er compliant.

Applikationer, der overholder compliance

Vi udvikler, implementerer og supporterer applikationer, der imødekommer nuværende og fremtidig lovgivning.

Få styr på dine dataflows

Lad vores team af eksperter opdage og forhindre mulige complianceudfordringer.

Forbliv i kontrol

Hold skarpt øje med din performance ved hjælp af kontinuerlig rapportering og overvågning af enhver aktivitet.

Vurdering af compliance

Samarbejd med vores team af eksperter og få overblik over dataflows og find overførselspunkter, der udgør potentiel risiko. En analyse af datalagringslokationer, procedurer for brugeradgange samt overførselspolitikker vil kortlægge, hvor langt din virksomhed er i dag ift. compliance.

Dataflows

For at imødekomme krav fra lovrammer såsom GDPR, vil vi omorganisere din it-infrastruktur. Baseret på disse politikker og din forretningskonstellation reguleres dataflows med indbyggede kontroller for at forhindre databrud.

Beskyttelse og overvågning

Automatisk- og fjernovervågning af din organisations netværk, giver dig den nødvendige synlighed over enhver lovovertrædelse. Baseret på rapportering forhindrer vi problemer og din infrastruktur optimeres for at sikre kontinuerlig compliance.

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt