Dataplatformen, der
forøger og forbedrer
innovation.

Applikationsinnovation
Applikationsinnovation

Udnyt infrastrukturen af din dataplatform til at åbne op for din organisationsdata, skabe konkurrencefordele, træffe bedre beslutninger og forøge innovationshastigheden.

Tilgå din data hvor som helst
Kombinér din data, lagret on-premise og i cloud i en dataplatform, der baner vejen for større forretningsindsigt. Tilgå disse kritiske data fra hvilken som helst enhed og skab indsigt samt træf beslutninger hvor som helst.

Detaljerede og interaktive rapporter

Generér omfattende og interaktive rapporter med pålidelig indsigt i din organisations performance.

Hurtigere innovation

Udnyt data til at justere driftsbeslutninger, der giver dig større fleksibilitet i udviklingsprocessen for applikationer.

Forstærk tværorganisatorisk forståelse

Benyt brugervenlige visuelle rapporter til at gøre data og indsigter forståelige for medarbejdere på tværs af din organisation.

Få pålidelige indsigter og forudsigelser

Få større og mere pålidelig indsigt i performance af hele din organisation til forbedring af beslutningstagning.

Udnyt din data intelligent

Opnå mere med den information, der allerede er tilgængelig i din organisation. Kombinér data fra forskellige ressourcer såsom on-premise applikationer, SaaS applikationer og dine cloud-native applikationer i én dataplatform og benyt interaktive rapporteringsmuligheder til visualisering af performance.

Skru op for innovationshastigheden

Anvend overskuelige og interaktive rapporteringsfunktioner for dataplatformen og skab performance indsigt hurtigt for herved at forbedre din daglige beslutningstagning. Forøg din evne til at tilpasse dig ændringer og støb dit fundament for en fremtidssikret organisation, der imødekommer lovgivningen til alle tider.

Håndtér performance

Høst fordelene ved udnyttelse af data warehouses såsom forbedret skalérbarhed, performance og tilgængelighed af dine forretningskritiske applikationer. Både sikkerheds- og vidensystemer er indbyggede i løsningen, hvilket lader dig opnå bedre performance og større fleksibilitet i din organisation samt overfor kunder.

Teknologi i denne løsning

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt