CSR

alt text image

Sentias corporate social responsibility (CSR)

 

Sentia er forpligtet til at være en ansvarlig virksomhed. Dette ses både i måden, vi arbejder med vores kunder og medarbejdere på, og den måde vi påvirker samfundet på. Det er essentielt for os, at vores vigtigste ressource, medarbejderne, arbejder for en socialt ansvarlig virksomhed. Vi anerkender, at vores aktiviteter har indflydelse på samfundet, hvorfor vi forsøger at forvalte dette på en ansvarlig og bæredygtig måde.

 

Miljøprofil og grøn IT

 

Vi mener, at det er muligt at levere konkurrencedygtige produkter og tjenester, og samtidig have fokus på miljøet.

I 2009 konverterede vi til CO2-fri strøm fra danske vindmøller.

Når udetemperaturen er under 20 grader Celsius, køler vores datacenter på frikøling. Dette sænker vores strømforbrug, og dermed vores indflydelse på miljøet, en stor del af året.

 

I foråret 2015 var Sentia det første skandinaviske datacenter til at lancere en løsning, der leverer overskudsvarme fra vores datacenter til 150 husstande i Albertslund Kommune. Dette understreger at vi ønsker at være innovative på mere end blot vores kerneydelser.

 

#

 

 

Medarbejder vilkår

 

Ingen medarbejdere hos Sentia er organiseret, men alle medarbejdere er naturligvis ansat under gældende funktionærlov og forhandler selv deres vilkår ved den årlige lønsamtale.

 

I 2015 implementerede Sentia, for hvem det måtte være relevant, nye vilkår for overarbejde og afspadsering. Det betyder, at alle medarbejdere kender og har underskrevet vilkår omkring overarbejde, der i alle henseender prioriterer afspadsering forud for overarbejdsbetaling, der kun tages i brug når absolut nødvendigt.

 

Sentia måler hvert år tilfredsheden blandt medarbejderne, heri indgår også spørgsmål omkring ansættelsesvilkår. Ved seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse deltog 92 % af medarbejderne og gav i gennemsnit en karakter på 5,9 på en skala fra 1 til 7.

 

Vores virksomhedsadfærd er baseret på principper om ærlighed, lighed og integritet. Vi giver vores medarbejdere værktøjerne til personlig vækst og stimulerer samarbejdet på tværs af teams. Vores medarbejdere holdes ajour med relevant uddannelse og ved at opnå specifikke certificeringer.

 

Som en både ordentlig og professionel virksomhed, følger vi naturligvis de CSR principper beskrevet i FN Global Compacts principles.

Det vil sige, at vi med vores ansættelsesvilkår ikke medvirker til krænkelse af hverken menneskerettigheder eller diskrimination, samt sikrer, at alle medarbejdere arbejder efter danske vilkår, hvor der ikke benyttes hverken børnearbejde eller tvangsarbejde.

Vores medarbejdere har et sikkert og sundt arbejdsmiljø, som er i overensstemmelse med gældende sundheds- og sikkerhedsstandarder.

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os