27 juni, 2017

Er du klar til EU-persondataforordningen (GDPR)?

alt text image

Den nye og omtalte persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018 i Danmark. De nye regler skal være med til at styrke individets ret til beskyttelse af data. Dette indebærer, at en person skal have givet samtykke til, at en virksomhed opbevarer personfølsomme data.

 

Derudover har den enkelte ret til:

  • hjælp af den dataansvarlige (fx hvilke informationer har i gemt om mig?)
  • at blive glemt (fx slet af persondata)
  • ikke at blive profileret (fx en kreditvurdering)

 

Den nye persondataforordning betyder, at den, der behandler persondata, får et større ansvar.

 

Du bør tage stilling nu

 

Uanset om du er dataansvarlig eller databehandler, bør du være opmærksom på, hvad der forventes af dig for at overholde persondataforordningen og dermed undgå bøder.

Der kan netop udskrives bøder, hvis man ikke lever op til de nye regler. Du kan se nedenfor hvordan bøden udregnes.

 

Bøder

Hvis dataansvarlig/databehandlers pligter ikke overholdes gives enten en bøde på 2% af moderselskabets omsætning eller 10 mio. €. Bøden bliver det beløb, der er højest.

 

Hvis de grundlæggende principper, rettigheder og krav fra Datatilsynet ikke efterleves, samt hvis overførsel af data forekommer udenfor EU uden tilladelse, gives bøder på op til 4% af moder-selskabets omsætning eller 20 mio. €. Bøden bliver det beløb, der er højest.

 

Forskellen på dataansvarlig og databehandler

 

Størstedelen af alle virksomheder er dataansvarlige, da der opbevares persondata om medarbejdere og kunder f.eks. om betalingsinformationer.

 

Du kan nedenfor se definitionen på en dataansvarlig og en databehandler, samt de pligter hver især har.

 

 

Almindelige vs. følsomme persondata

Personoplysninger på medarbejdere kan inddeles i henholdsvis almindelige og følsomme persondata.

Almindelige - også kaldet ikke-følsomme persondata, må kun registreres i det omfang, virksomheden har behov for at anvende dem. Følsomme persondata må kun registreres, hvis medarbejderen har givet udtrykkeligt samtykke til det.

 

#
#
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os