We do

Publishing og Media

IT-services til Publishing og Mediebranchen

Beskæftiger din virksomhed sig inden for medie- og forlagsbranchen, kan du føle dig tryg ved at vælge os som din IT-samarbejdspartner og rådgiver.

Vi har erfaret, at flere i medie- og forlagsbranchen oplever udfordringer med traditionel IT-outsourcing, da rammerne, platformen og applikationsniveauet ikke altid kan håndtere deling af store filer, og dermed ikke er agilt og skalerbart. Vi ved, at det er vigtigt, at der kan deles tunge filer på tværs af forskellige afdelinger og kontorer, både nationalt og internationalt for medie- og forlagsvirksomheder.

Derfor har vi investeret i kompetencer og teknologier, der kan hjælpe dig med et IT-setup, som kan håndtere tung fildeling.

Det er langt fra det eneste vi har specialiseret os i, også forståelsen og integrationen til hybride miljøer blandet mellem traditionel privat og public cloud, er på dagsordenen i de fleste medie- og forlagsvirksomheder.

Vores løsninger er oftest kundespecifikke og tilpasset efter dine behov. Uanset om du har behov for selv at have ansvaret for platformen, eller ønsker at vi skal spille en vigtigere rolle, og have et driftsansvar for hele eller dele af din infrastruktur.

Vi er i dag en foretrukken leverandør af hosting og managed services for flere mediehuse og forlag i Danmark og Norden. Vores kompetencer samt service og produktsammensætning gør det optimalt for dig i medie- og forlagsbranchen at benytte os som din IT-samarbejdspartner.
Kundereferencer

Vi har et bredt udvalg af kunder inden for branchen, herunder Bonnier Publication, Gyldendal, Magnetix, FFW og Valtech.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os