Sikkerhed

alt text image

Sikkerhed er ét af de mest omtalte begreber for tiden. Dette er naturligvis berettiget i forhold til kommende EU-persondataforordning (GDPR), sammenholdt med den kraftige stigning i cyberkriminalitet, såsom hackerangreb, DDOS angreb, og phising.

Vi kan mærke en stigende bekymring over det stigende antal cyberangreb, og cyberkriminalitet i al alminidelighed. Derfor garanterer vi dig høj sikkerhed. Vi har stærkt fokus på sikkerhed, og følger udviklingen nøje, således at du kan være tryg ved at overlade dit IT-setup hos os.

 

Sikkerhed handler ikke længere kun om fysisk adgang til data og datacenter, men i særdeleshed også de virtuelle adgange, der er til data.

 

Vi arbejder målrettet med at forbedre og dokumentere, såvel den fysiske som den virtuelle sikkerhed. En væsentlig del er dokumenteret i vores eksterne revisionserklæring ISAE 3402, som omfatter alle vores datacentre. Derudover testes vi løbende af andre eksterne auditører, som udsendes af vores kunder, for at verificere yderligere dybdegående detaljer.

 

Alle medarbejdere hos Sentia, trænes løbende i en lang række procedurer, herunder vores IT-sikkerhedspolitik og -beredskabsplan. Dette for at sikre, at vi løbende bliver mindet om, at sikkerhed både handler om fysisk og virtuel adgang samt adfærd. Derfor er det afgørende for os, at alle i teamet ved hvad de skal gøre, og hvordan de skal opføre sig i tilfælde af et brud på en IT-sikkerhedspolitik, eller anden aktivitet, der iværksætter beredskabsplanen.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os