We manage

Applikationer

Anerkendte applikationer

Vi tilbyder dig de mest udbredte og anerkendte public cloud løsninger på markedet:
Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS).

“When you want to save the life of a missing child, the last thing you want to worry about is your platform.”

Frank Hoen Amber Alert

 

 

Fleksibilitet, skalerbarhed og høj performance

 

Dine applikationer og data er afgørende for din virksomhed, herunder din konkurrenceevne, uanset hvilken branche og marked din virksomhed befinder sig i. Derfor er det ofte essentielt at applikationerne kan tilgås, der hvor brugerne har behov for det, uanset om det er fra kontoret, hjemmet eller udlandet. Det er ligeledes essentielt, at dine applikationer og databaser er i ”god form”, arbejder smidigt og hurtigt, så det ikke har konsekvenser for brugeroplevelsen.

 

Du kan desuden opnå lavere driftsomkostninger og mindre administration, så du i højere grad kan fokusere på strategier eller andre services der kan øge jeres konkurrenceevne.

 

I mange år har vi haft ansvaret for tusindvis af servere, til og med operating system (OS). I de senere år har vi oplevet en efterspørgsel på også at kunne tage et større ansvar for applikationer og databaser. I dag smelter infrastrukturen hurtigt sammen med applikationerne, og derfor har vi udvidet vores fokus op i applikationslaget, for i højere grad at kunne imødekomme dine ønsker. Hvilken underliggende teknologi applikationerne ligger på er ikke afgørende. Vi har stor erfaring med hybride cloud løsninger, på tværs af teknologier.

 

Vi er desuden en af de førende AWS Managed Service Partnere i Europa, og kan derfor rådgive og vejlede dig i en AWS løsning.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os