We manage

Hosting

Certificeret hosting

Du vælger selv din hostingløsning, og hvad det indebærer. Du kan vælge, om vi skal overtage hele eller dele af dit hosting setup, samt vælge om dine data skal opbevares på fysiske eller virtuelle servere, eller en hybrid cloud løsning.

"Vi ønskede at gå fra en meget stor virksomhed, hvor vi var en lille fisk i et stort kar, til en mindre virksomhed – og være en noget større fisk i et mindre kar.”

Peder Herbo IT-chef hos Forsikring & Pension Group 30

 

 

Du har en forretning, der uanset størrelse og type af virksomhed, har en vis mængde data, der skal opbevares trygt og sikkert.

Vi antager, at du har behov og krav til en hostingløsning, som en standard hosting pakke ikke nødvendigvis kan efterkomme. Derfor tilbyder vi en lang række hosting services, som kan tilpasses og skaleres, når dine behov ændrer sig.

 

For os er det ikke vigtigt, om jeres applikationer og data opbevares på fysiske eller virtuelle servere, eller om en hybrid cloud løsning giver flest fordele for jer. Vi undersøger først dit behov og vælger derefter teknologien, der kan understøtte det.

Du kan vælge, at vi påtager os hele driftsansvaret for din løsning, eller du kan selv fortsætte med at have hele eller dele af driftsansvaret.

 

Hosting er meget mere end blot rackskabe og servere. Vi ved, at det kræver ressourcer at vedligeholde en virksomheds IT-infrastruktur. Dine servere kræver strøm, køling, overvågning, brandslukningsudstyr samt løbende vedligeholdelse. Desuden kræver det ressourcer, at købe hardware og software, samt selv at have alle kompetencer til drift og vedligeholdelse. Derudover kræver drift, vedligeholdelse og backup mandetimer.

 

Med mere end 20 års erfaring inden for sikker håndtering af data i vores datacentre i Glostrup, Ballerup og Odense har vi et utal af erfaringer at trække på. Vi er en stolt hosting samarbejdspartner blandt andet for Lagkagehuset, Gyldendal, EET Group og Forsikring & Pension.

 

Vi kan derfor rådgive dig om hvilken hostingløsning, der passer til dine behov uanset hvilken branche din virksomhed bevæger sig indenfor.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os