We manage

Netværk

Stabilt og hurtigt netværk

Du kan få hjælp til drift, overvågning og vedligeholdelse af hele dit netværk, uanset om det er fiberforbindelser, dit interne local area network (LAN), switch infrastruktur eller dit trådløse netværk.

"En vigtig ting er, at Sentia er hurtige og fleksible. Der er meget kort tid fra snak og dialog til at de reagerer, og det viser mig, at Sentia har en unik forståelse for Realdanias forretning og forstår at handle ud fra den."

Thomas Wittrock IT chef hos Realdania Group 30

 

 

Stabilt netværk er afgørende

 

Din netværksforbindelse er afgørende for en stabil IT-infrastruktur, uanset hvilken type forretning du har. Kravene til dit netværk stiger konstant, i takt med flere trådløse enheder, øgede antal applikationer, større datamængder og skærpede krav til sikkerheden. 

Din virksomhed og dine brugere forventer, at kunne arbejde uhindret og hurtigt på et hvilket som helst tidspunkt i døgnet. Det stiller store krav til din netværksinfrastruktur, herunder dit wifi-, kobber-, og fibernetværk.

 

Derfor har vi, over en længere periode, investeret markant i vores netværksinfrastruktur for at skabe en stabil og skalerbar platform, så vi kan tilbyde dig en hurtig og driftssikker løsning tilpasset det behov din virksomhed har i dag, samtidig med at løsningen er skalerbar til de behov din virksomhed kan få i fremtiden.

Vi tilbyder forbindelser i hele Danmark med en båndbredde op til 10 Gbps, på sigt op til 40 Gbps.

Du kan desuden vælge en dedikeret forbindelse, der er tilpasset den performance og sikkerhed du ønsker, for at få de bedste betingelser til dit netværk.

En del af vores investering er blandt andet i vores egen redundante fibernet backbone i Danmark, der er med til at sikre dig en høj performance, hastighed og stabilitet.

For at være på forkant med endnu flere krav til din netværksforbindelse, har vi opgraderet vores udstyr med den nyeste Cisco teknologi, og understøtter, som kun de færreste på markedet, den nyeste version af IP, IPv6.

 

Vi har mere end 20 års erfaring med netværk, herunder MPLS, LAN2LAN, fibernet- og internetforbindelser samt managed wifi løsninger. Med vores erfaringer og dygtige netværksspecialister, kan vi hjælpe dig med etablering, opsætning og drift af din løsning, så du kan koncentrere dig om andre vigtige opgaver.

 

Har du før oplevet nedetid, kender du sikkert allerede omkostningerne ved et nedbrud. For at sikre den højest mulige oppetid og tilgængelighed anbefaler vi oftest, at etablere en fiberløsning med fuld redundans fra vores backbone og ud til din virksomhed. Derved undgår du nedetid hvis den ene fiberforbindelse graves over, eller at der er strømsvigt på én central nær din virksomhed.

 

Du får dokumentation af din netværksopsætning med detaljeret diagram, så vi i fællesskab kan få et hurtigt overblik over dit netværk. Med et godt overblik bliver det lettere, at foretage de rigtige fremtidige investeringer, afhængigt af om disse skal være af performance- eller af sikkerhedsmæssige karakter.

 

Vi er uafhængige af andre leverandører, og har en omfattende netværksinfrastruktur med få knudepunkter og direkte adgang til flere af de største opsamlingspunkter. Det giver dig garanti for en stabil og sikker netværksløsning med høj oppetid og båndbredde.

To gange årligt auditeres vores netværk og infrastruktur af en ekstern partner, for at sikre uvildige øjne og anbefalinger til gavn for din netværksløsning.

 

Vi er i dag en stolt netværkssamarbejdspartner blandt andet for Lagkagehuset, Illums Bolighus, Realdania og Gyldendal.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os